快捷登录

代友发帖:各位帅哥看过来

changster 2011-7-26 13:28:34 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
是不是恶作剧?要真有这么个人,唉 只能说 人各有志了。

匿名  发表于 2011-7-26 13:29:09 来自: 澳大利亚
"It is me now. I totally have no idea my friend doing this. I just felt shock one night and drank too much. I don't need anyone to accompany me now. I am extreamly busy this semester and I will leave hobart. BTW, my local friend is my boy friend to some degree, but I may not be that into him, coz he is just a folk I use to replace the person I really have some feeling. "

所以你什么都不知道罗, 哎哟... 还会立牌坊啊, 厉害

只要裤子提起来,谁说姑娘不正派

lkylky1985 2011-7-26 13:31:21 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
We are still waiting slan's reply......

erica870330 2011-7-28 22:13:49 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
呼啦啦 发表于 2011-7-28 21:03
啧啧。。。侬则女拧回国一次之后居然就不认识我了。。让你带手机的朋友~啧啧。。太伤心了。。 ...

你去签个I5呀。。。。

言者 2011-7-26 14:43:28 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
要滾去大城市發展服務行業就趕緊,那邊競爭比較大噢,估計這樣還挑對方長相得拉不到生意。

slan 楼主 2011-7-26 16:44:54 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
我才刚刚下课,是发帖的人。我这两天一直陪着我朋友,她现在想呸死我了。反正呢,她已经被我和我男朋友开导好啦,另外,我不是上海的。你们要知道我们是谁,也无所谓,反正我和她半年之后都要离开的了。那位匿名者仁兄,我朋友说他知道你是谁了,她让我原话告诉你,STAY THE HELL AWAY FROM HER.

erica870330 2011-7-26 16:54:14 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
匿名者 发表于 2011-7-26 13:07
还真是

看吧看吧,人家自己都说不是上海的了,别没事老拿上海说事儿

Josh 2011-7-26 17:10:02 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
林子大啊!

slan 楼主 2011-7-26 17:20:36 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
lkylky1985 发表于 2011-7-26 12:52
Now I am really wanna to know who she is.

Pretty interest in now

she is not interested in you.

匿名  发表于 2011-7-26 17:25:18 来自: 澳大利亚

说点什么