快捷登录

Jail House Grill - Launceston

浪子loklokleung 2013-9-28 16:13:30 显示全部楼层 阅读模式 打印 上一主题 下一主题 来自: 澳大利亚

頭盤蠔,主菜牛。
煙肉蠔麻麻,煙肉同香料重,蓋過蠔味,可能啱d怕蠔腥的人。

生蠔同我超市買差不多,但大d,都ok正,但超市可以買成打。

cheese蠔都幾好,食得到係生蠔焗,唔似香港酒店自助餐用死蠔焗,先塗點泰色辣醬先放cheese焗,好食,連蠔水飲埋,係熟果d。

我對西冷朳都係麻麻,但有300g,肉眼得200g,叫了西冷,有點硬,但這只是因為西冷關係,用真火爐燒係有少少炭味,我就唔係咁中意,但係好味ge。

薯仔有蜜糖味,薯仔皮係炸到似著條咁,個皮好食個d薯仔肉。

最後,我覺得生蠔同cheese蠔最好食

----------------------------------------------------------------------------
Please tell me other good restaurant in LAUNCESTON PLEASE@@@@@@@@@@@@@

大神点评(4)

BBBB_eeee 2013-10-3 18:06:44 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
D嘢睇落好一般哦,想请问你食咗几钱呢?

浪子loklokleung 楼主 2013-10-3 21:35:14 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
BBBB_eeee 发表于 2013-10-3 18:06
D嘢睇落好一般哦,想请问你食咗几钱呢?

Yes, becoz i am not in habart ?><"""
$44AU with unlimited salad~

BBBB_eeee 2013-10-4 18:38:39 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
well thx for pics, i wont go this restaurant
it s just not good

Mishka 2014-2-21 12:34:22 显示全部楼层 来自: 澳大利亚

说点什么