快捷登录

其他 关于澳航的随身行李

emilybai 2009-2-27 12:02:53 显示全部楼层 来自: 中国河南驻马店
原帖由 nathanxu 于 2009-2-27 12:47 发表
Then its 32KGs with 1 piece, it is only 20kg if you are flying with JetStar, what is your flight number?

QF1019  FR20MAR  悉尼-霍巴特 DK1  1420-1620

nathanxu 2009-2-27 12:04:13 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
原帖由 emilybai 于 27/2/2009 12:02 发表

QF1019  FR20MAR  悉尼-霍巴特 DK1  1420-1620

Its a Qantas flight, you can take 32KGs.

肥肥 2009-2-27 12:07:03 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
好象TAKE 40公斤也不会罚你钱的.经过多人验证..不过被罚了也告诉我一下.下次就少点好了.

nathanxu 2009-2-27 12:09:26 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
However, the max weight per bag is 32KGs, if you do have 40KGs, you must have at least 2 bags.

emilybai 2009-2-27 22:53:08 显示全部楼层 来自: 中国河南驻马店
谢谢各位高人啦~~~~~

emilybai 2009-2-27 23:35:13 显示全部楼层 来自: 中国河南驻马店
::zt15:: 对啦,还有一点蛮重要啊,我想带过去点书(盗版的),如果放在背包内会被查到不
谢谢各位高人啦

肥肥 2009-2-28 00:10:52 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
书一般SCAN 不到了.过安检的时候..没带吃的,都不用开包检查的.

jackie 楼主 2009-2-28 14:46:33 显示全部楼层 来自: 中国山东潍坊
原帖由 nathanxu 于 2009-2-27 12:47 发表
Then its 32KGs with 1 piece, it is only 20kg if you are flying with JetStar, what is your flight number?

是托运32公斤吗?

另:能带点盗版碟,盗版的office什么的,会不会被查到?

jackie 楼主 2009-2-28 14:47:13 显示全部楼层 来自: 中国山东潍坊
哦,还有,药品什么的是托运还是放在随身的包里

非常感谢啊!::zt10:: ::zt20:: ::zt67::

nathanxu 2009-2-28 16:24:51 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
原帖由 jackie 于 28/2/2009 14:46 发表

是托运32公斤吗?

另:能带点盗版碟,盗版的office什么的,会不会被查到?

You will be fine, don't worry about it, in terms of medicine, it should be easier in the check-in bags.  Put all of your liquid things in your check-in bags.  They will ask you to open your bags after you arrive in Australia anyway.

说点什么